Inici » Consum

Missatge d'error

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home2/pilaners/public_html/lapaca.cat/includes/file.phar.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters a drupal_get_feeds() (línia 394 de /home2/pilaners/public_html/lapaca.cat/includes/common.inc).

Consum

Actualment a la PACA hi ha 8 col·lectius repartits als municipis de Cornellà, Sant Boi, el Prat de Llobregat, Esplugues, Castellbisbal i Sant Feliu. Els col·lectius que formen la PACA som de natura molt diversa i cadascun s’organitza independentment.

Podem trobar cooperatives en el sentit clàssic o col.lectius que inicialment han començat amb les productores de la PACA com a úniques proveïdores.

Consumiidores

Els col·lectius autoregulen el seu funcionament intern i es relacionen amb la PACA, a nivell funcional, com si fossin una sola unitat, és a dir, que sumen les comandes, controlen els pagaments i els cobraments… Cada grup s’organitza de la forma que considera millor. Aquesta organització de les consumidores en col·lectius i cooperatives permet una descentralització de les feines de gestió i ens ensenya a assumir les responsabilitats de forma col·lectiva.

El límit de consumidores de la PACA el defineix la disponibilitat de producte, és a dir, la capacitat de producció.